Praktisch

Oefenruimte

Naast de diverse behandelingskamers zijn de ingerichte oefenruimtes ter beschikking voor functionele therapie of specifieke trainingen. We hebben een aantal kwalitatieve toestellen (oa. SensoPro) in huis die helpen in een heel gerichte en doeltreffende therapie. 
Ook voor een ochtendoefensessie, tijdens uw middagpauze of na het werk kan u in onze oefenruimte terecht. Core stability, cardio-of krachttraining,… voor elk doel hebben we de gepaste toestellen in huis. 

google afbeelding

afspraak maken

Onze consultaties gebeuren steeds op afspraak. Deze maakt u best telefonisch 056 66 57 53. 
Als uw afspraak niet kan doorgaan, vragen wij steeds om 1 dag op voorhand te verwittigen, zodat we iemand anders in uw plaats kunnen laten komen. Zoniet zijn we genoodzaakt om deze consultatie aan te rekenen. 

wat mee brengen?

Bij uw eerste consult vragen wij een mondmasker, uw identiteitskaart, een klevertje van uw ziekenfonds en uw voorschrift van de dokter mee te brengen. 
Wanneer u een oefeningprogramma volgt of komt trainen, voorziet u best makkelijke kledij, een handdoek en een flesje water.

 

Fi(e)t(s)ness

Wij zetten niet enkel in op het behandelen van blessures, maar (vooral) ook op het voorkomen ervan. Zo werd ons concept 'Fietsness' geboren.

Dit concept is de samentrekking van Fiets en Fitness

Aan de hand van een professionele individuele lichaamsscreening, bepaling van sportprofiel en vereisten aan de sport, maken wij jouw lichaam klaar voor het komende seizoen of volgende grote doel.

De lijn binnen in dit concept kan echter doorgetrokken worden richting talloze sporttakken oa. lopen, zwemmen, voetbal, basketball, etc.
 

 • Bikefitting
  Goede positie zorgt voor minimale kans op klachten en beter rendement op de fiets.

 • Inspanningstesten
  Kom te weten waar je huidige fysieke grenzen liggen en hoe je deze kan verbeteren.

 • Coretraining
  De basis voor een sterk, gezond en blessurevrij lichaam, in om het even welke sport. 

 • Sportbegeleiding
  Haal het maximale uit jezelf op een veilige en verantwoorde manier.

 • Voedingsadvies
  Zorg ervoor dat jouw lichaam als motor optimale brandstof krijgt voor zijn/haar noden

betaling

U betaalt steeds per consultatie. Na uw voorgeschreven behandeling ontvangt u van ons een getuigschrift waarmee u een gedeeltelijke terugbetaling kan verkrijgen bij uw mutualiteit. U kan cash of met bancontact betalen.

betaling